Internet Week står for døren og er igen i år pakket med spændende events, talks og debatter om digital teknologi og kommunikation online. Her er mit bud på 10 must see events

IWDK official opening

Åbningen af Internet Week plejer altid at være the place to be – både på grund af stemingen og oplægsholderne. I år kommer blandt andre Matt Jones, der er Design Director at Google Research og  Ida Tin, er Co-founder of Clue. Det kan umuligt gå galt!

IWDK official opening

Paneldebat: Fake news, lügenpresse, løgn!

Hvordan genopbygger vi tillid mellem mennesker, medier, og magthavere? Spændende og yderst relevant debat om journalistikkens vilkår, rolle og fremtid i en verden, hvor information er båret af internettet.

Fake news, lügenpresse, løgn

Disruption på vej i sundhedsvæsenet

Det har flere store virksomheder og rigtig mange startups arbejder allerede fokuseret på ”disruptive healthcare”. Fremtidens sundhedsvæsen bliver nemlig mere og mere digitaliseret – og det får vidtrækkende konsekvenser for måden vi tænker sundhed på, tror jeg.

Disruption på vej i sundhedsvæsenet

Growth hacking: Sådan opbygger du en stor kundebase

Et arrangement, der taler direkte til kommunikationsnørden. Headstarts events plejer aldrig at skuffe -det kommer dette heller ikke til. De har nemlig sat Thomas Madsen-Mygdahl fra Twentythree på talerlisten.

Growth hacking: Sådan opbygger du en stor kundebase

Co-creating the smart city

En af de fantastiske ting ved Internet Week er events som dette: En hackathon med mulighed for at lege og gentænke Aarhus som smart city.

Co-creating the smart city

Konkrete råd om IT-sikkerhed og privacy

Super relevant talk arrangeret af Alexandra Instituttet med konkrete råd til, hvordan du sikrer dine og andres data nu og i fremtiden.

Konkrete råd om IT-sikkerhed og privacy

Bedre samarbejde i en digital verden

Hvorfor skal vi overhovedet mødes fysisk i en digital verden? Et – synes jeg – ret interessant emne, som vi tager hul på hos Gaest.com sammen med nogle af landets skarpeste hoveder, når det kommer til møder og måden vi arbejder på.

Bedre samarbejde i en digital verden

Sociale medier: Ude godt, hjemme bedst?

Denne her debat bliver vildt spændende: Skal community management på sociale medier og indholdsproduktion varetages internt i organisationen eller lægges ud til et bureau? Tag med og deltag i debatten og plej dit netværk bagefter med en øl i solen.

Sociale medier: Ude godt, hjemme bedst?

AI og robotter – hvad gør vi juridisk?

Hvad gør vi med robotter og AI når vi taler jura? Har vi haft problemstillingerne før i forhold til ansatte, biler og dyr, men hvem skal bære ansvaret for robotter/AI forvolder skade. Det her bliver et kig ind i fremtiden og nogle af de udfordringer der følger med den hastige teknologiske udvikling.

AI og robotter – hvad gør vi juridisk?

Passionerede fortællinger fra internettets overdrev

Der er lagt op til lidt af en fortællefest med fokus på menneskelig adfærd på og omkring internettet. Det hele bliver pakket ind i et helt kort format med 12-16 forskellige oplæg på præcis fem minutter med intenst og inspirerende indhold. Tror det bliver en virkelig fin afslutning på årets Internet Week!

Passionerede fortællinger fra internettets overdrev

Ses vi?

Noget jeg har overset? Skriv lige i kommentarfeltet, hvis der er et uundværligt event, jeg har misset! Og giv endelig lyd, hvis du kommer med til nogen af ovenstående events (og nej, det er ikke sikkert jeg når dem alle sammen, men jeg vil prøve!). Husk at bruge #iwdk17, hvis du er en af dem, der tweeter 🙂

Vi ses!

One Reply to “10 must see events til Internet Week 2017

  1. Når nu man alligevel er på Dokk1 torsdag og fredag, så kan man lige slå noget tid ihjel med at se på nogle alternative forslag til, hvordan 2027 ser ud, hvis vi er overgået til den post-faktuelle verden. Kandidatstuderende fra AU udstiller fra deres projekter i kurset Design som kritisk praksis, der foregår i dette semester. http://internetweekdenmark.com/events/design-with-an-attitude

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *