Social media manager, digital rådgiver, guitarist, projektleder, sømand, indpisker – titler og funktioner er der nok af, men jeg har altid fokus på fremdrift og resultater.

Med en titel som cand.it i hatten har jeg arbejdet med mange forskellige aspekter af digital kommunikation.

Jeg er vildt fascineret af alle de muligheder og døre der bliver ved med at åbne sig i den digitale udvikling, og har ramt en professionel guldåre, der balancerer mellem personlig nysgerrighed og faglig ekspertise.

I hverdagen arbejder jeg som Head of Communications hos Gaest.com, hvor jeg har det overordnede ansvar for kommunikation, PR og indhold på sociale medier på både operationelt, taktisk og strategisk niveau. Det giver mig rig mulighed for at prøve ideer og digitale trends af i praksis i forbindelse med events, digitale kampagner mv.

I weekenden er jeg i haven, køkkenet, skoven, ved vandet og i sofaen sammen med min kæreste og vores to herlige unger.

Udover mit arbejde skriver jeg løs om kommunikation på især Twitter, har tidligere blogget på Spacey.dk, og har været fast skribent hos Unge Kommunikatører (hvor jeg også har haft æren af at være Ugens Instagrammer), copywriter for NetworkedBusiness.org og mentor på IT Universitet i København.

Inden jeg blev færdiguddannet turnerede jeg Nordsjælland tyndt som ukendt rockstjerne og sejlede land og rige rundt med en flok gæve søspejdere.