Jeg arbejder med digital markedsføring, kommunikation og ledelse. 

Omdrejningspunktet for mit arbejde er digital markedsføring, kommunikation og ledelse. Som person performer jeg bedst, når der ikke er lang vej fra gode ideer til handling (og der er friskbrygget kaffe i nærheden). Jeg er især optaget af at udvikle brugbare digital strategier, der gør det nemt at skabe relevant og fængende kommunikation og brugbare leads.

Du er mere end velkommen til at skrive, connecte eller se mere på twitterlinkedinfacebook og instagram – eller ring på 20910402.

Chefrådgiver // Campfire & Co

2016-2019

Campfire & Co. er et full-service digital- og reklamebureau i Aarhus.

Det eneste vi vil, er at lave god reklame sammen med folk, der går op i det, de laver. Og med god reklame mener vi nye ting – ægte, sandfærdige og pinagtigt fødte løsninger, der giver mening og perspektiv hos målgruppen – og ikke midtersøgende kreativt savsmuld.

Som Chefrådgiver og digital team lead går min dag typisk med:

– At udfordre eksisterende løsninger
– At rådgive om- og udvikle digitale projekter, der flytter din forretning
– At udvikle digitale strategier, der hænger sammen med virkeligheden
– At skabe kampagner og tiltag på tværs af digitale platforme og kanaler
– At snakke med dygtige folk som dig, og være ærlig om, hvad jeg kan hjælpe med

Head of Communications // Gaest.com

2016-2018

Gaest.com gør det virkelig nemt og hurtigt for alle at finde, booke og udleje steder til møder, workshops og konferencer. Med mere end 3.000 unikke steder i 10 lande er vi den største platform i Nordeuropa og snart den største i hele Europa.

Som Head of Communications skaber jeg sammenhæng mellem vores daglige kommunikation og strategiske målsætninger. På en typisk dag arbejder jeg blandt andet med:

– PR på tværs af vores vigtigste markeder
– At få gode ideer til den næste post på sociale medier
– Tekstforfatning til vores blog, nyhedsbreve mv.
– Kampagneplanlægning og annoncering

Redaktør for web og sociale medier // Økologisk Landsforening

2014-2016

Økologisk Landsforening arbejder for en verden, der tænker og handler økologisk – til glæde for mennesker, dyr og vores jord.

I Økologisk Landsforenings arbejdede jeg især med community management, men også med at udvikle organisationens digitale kommunikation på tværs af web og sociale medier. Her var jeg blandt meget andet ansvarligt for at opbygge Danmarks største øko-community – I love øko – på Facebook og Instagram.

Primære resultater var på to år at:

• Udbygge I love øko’s facebookside fra 25.000 til 73.000 følgere, og samtidig opretholde et stærkt og dedikeret community med en gennemsnitlig organisk reach på 50.000 pr. opslag.
• Opbygge I love øko’s Instagram fra 500 til 10.500 følgere.
• Målrette og udvikle Økologisk Landsforenings tilstedeværelse på øvrige platforme på både Facebook, Twitter, LinkedIn og nyhedsbreve.
• Skabe en langt højere digital bevidsthed i organisationen

Mine primære opgaver var:

• Community management
• Indholds- og videoproduktion til sociale medier
• Udvikling og optimering af indhold på økologi.dk
• Projektledelse og kampagneplanlægning
• Udvikling og forankring af organisationens digitale strategi

Digital kommunikationsrådgiver // freelance

2013-2016

Arbejder freelance med digital kommunikation, brugerindsigt og tekstproduktion bl.a. for Kræftens Bekæmpelse,  NetworkedBusiness.orgAros KommunikationDGI m.fl.

Digital rådgiver // Hou Media

2014

Rådgiver om digital kommunikation og brug af sociale medier hos Hou Media.

Communication Pilot // Spacey.dk

2014

Spacey var et online magasin skabt til at inspirere og berige dig, der er beskæftiget med eller interesseret i branding, salg, markedsføring og kommunikation. Her skrev jeg en del indlæg om kommunikation – nogle af dem ligger på bloggen.

Stiftet sammen med blandt andre David LorentzenTommy Bæk Søgaard og Rikke Nørdum Sonne.

Projektleder // Kræftens Bekæmpelse

2011-2013

Ansvarlig for leverancer til og drift af projekterne Sundere mad i idrætslivet og Drøn på skolegården. Udover kommunikationsopgaver på tværs af flere projekter, har jeg udarbejdet analyser på baggrund af landsdækkende spørgeskemaundersøgelser og kvalitative interviews.

Senere blev jeg ansvarlig for revidering og udvikling af www.sundskole.nu (et site om kræft målrettet folkeskolen), samt udvikling af muligheder og ideer til tværfaglige forebyggelsestiltag på skoleområdet. Fungerer desuden som resurseperson ift. kommunikation og digitale medier.

Uddannelse

Cand.it // ITU

2011

Uddannet cand.it fra IT-Universitetet i digital design og kommunikation med speciale digital formidling og etnografiske metoder.

Udover flere projekter om online kommunikation og branding har jeg taget kurser i bla. digital retorik, it-projektledelse samt globalisering, organisering og kommunikation. Færdiggjorde uddannelsen med specialet “Jægersborggade – co-creation af et place brand i storbyens multiple rum”.

B.A. // RUC

2009

Uddannet B.A. i dansk og kommunikation fra Roskilde Universitet. Har bla. taget kurser og skrevet projekter om medieanalyse, mundtlig formidling, målgruppeanalyse og journalistik.